Γνωρίστε το Ho.Re.S (Hotel Reservation Software)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Γνωρίστε το Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου HoReS (Hotel Reservation Software)

 

Κατασκευασμένο από καταρτισμένους Έλληνες προγραμματιστές και αναλυτές σε συνεργασία με νέους και έμπειρους ξενοδόχους, το Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου HoReS έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στην αγορά διαχείρισης Λογισμικού Ξενοδοχειακών μονάδων, παρουσιάζοντας νέες λύσεις στις σύγχρονες δυσκολίες των εποχών μας σε απίστευτα χαμηλές τιμές, βοηθώντας τους ξενοδόχους να αφοσιωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία… την φιλοξενία!

Το HoReS είναι ένα εύχρηστο, δυναμικό, οικονομικό και σύγχρονο πρόγραμμα σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τις ποικίλες απαιτήσεις οποιουδήποτε μεγέθους ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενα δωμάτια (που διαθέτουν εστιατόριο, bar ή SPA ομορφιάς).

Το HoReS παρέχει όλα τα εργαλεία που το προσωπικό του ξενοδοχείου χρειάζεται για να κάνει τις καθημερινές του εργασίες, όπως διαχείριση κρατήσεων, έλεγχο επισκεπτών check in / check out, ανάθεση δωματίων, διαχείριση διαθεσιμότητας και το χειρισμό λογιστικής και τιμολόγησης.

Το HoReS μπορεί να ρυθμιστεί για κάθε ειδική απαίτηση οποιουδήποτε ξενοδοχείου και λειτουργεί σε offline server εντός του ξενοδοχείου σας, για μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων για δυνατότητα λειτουργίας και χωρίς μόνιμη σύνδεση με internet, αλλά με δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης από διάφορες φορητές συσκευές (Smart Mobile Devices), και αυτόματων online backup για την αποφυγή απώλειας των δεδομένων σας.

Πέρα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός PMS (Property Management System) το Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου HoReS έρχεται με μια επιπλέον μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών λειτουργιών, όπως αυτόματη ενημέρωση και έξυπνη οργάνωση κρατήσεων από την ιστοσελίδα σας ή γνωστά channel manager, αυτόματες ενημερώσεις τερματισμού πωλήσεων (Stop Sales) στα πρακτορεία σας με τον Smart Receptionist, διαχείριση καφέ-εστιατορίου (POS) και SPA ομορφιάς, διαχείριση προμηθευτών, πελατών, στατιστικά και άλλων υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας (καθαριότητα, ενοικιάσεις οχημάτων, σύνδεση RF καρτών πόρτας, κτλ) με εύκολο τρόπο.

Μεγάλη σημασία κατά την κατασκευή της εφαρμογής δόθηκε στο περιβάλλον εργασίας, το design, την ευκολία, και την χρηστικότητα! Δεν έχει καμία αξία μια εφαρμογή όσες δυνατότητες και αν έχει αν ο χρήστης χρειάζεται να διαβάσει πρώτα ένα πολυσέλιδο εγχειρίδιο χρήσης, ή να δει πολύωρα videos, ή να πρέπει να καλεί την τεχνική υποστήριξη συνεχώς! Πρώτο μας μέλημα κατά την ανάπτυξη της εφαρμογής, ήταν να είναι εύκολη στην χρήση, ακόμα και στις πιο σύνθετες λειτουργίες! Να έχει ότι πραγματικά χρειάζεται η επιχείρησή σας, και όχι λειτουργίες που χρεώνεστε απλά και ποτέ δεν θα κάνουν απόσβεση.

Τέλος στην ομάδα ανάπτυξης του HoReS, δεν υπάρχουν ασήμαντες ή μικρές απαιτήσεις από τους πελάτες μας! Όλες οι ιδέες & ανάγκες μικρές ή μεγάλες, μελετώνται και αναλύονται προσεκτικά αναβαθμίζοντας την εφαρμογή πάνω στα μέτρα σας όσο πιο συχνά είναι δυνατόν. Εσείς απλά πείτε μας το πρόβλημα και αφήστε εμάς να οραματιστούμε και να δώσουμε την καλύτερη λύση!

 icon-envelope Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια δωρεάν επίδειξη Demo και οικονομική προσφορά!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Επικοινωνία

Τηλ. Skype: Δευτ-Παρ / 10:00-18:00

+356 35 5005 35

Sales@gen-sys.net

www.hores.gr